KALEIDOSCOPE

Napravite kaleidoskop sa ogledalima, rotirajte bubanj i otkrijte prelepe šare!
Sećate se onih popodneva provedenih u istraživanju boja i šara pomoću kaleidoskopa?  Uvedite svoje dete u magičnu novu dimenziju, gde boje plešu i čuda obiluju. Osim šarenih i živih perli i sitnica uključenih u komplet, Kaleidoskop omogućava vašem detetu da eksperimentiše sa predmetima po svom izboru i pomaže mu da istražuje svet šara i dizajna.
Naučite sve o ogledalima, refleksiji i teoriji boja. Napravite, igrajte se i učite! Pratite instrukcije iz uputstva za upotrebu, korak po korak i sagradite svoj kaleidoskop, pa ga ukrasite sa bojicama ili markerima. Ova igračka sadrži ogledala, plastične panele u boji, perle i laserski isečene komponente od drveta. Samo napunite bubanj kaleidoskopa šarenim sitnicama uključenim u komplet i gledajte kako vaše dete istražuje čuda svetlosti i boja.
Pogledajte kroz kraj za gledanje i rotirajte bubanj da biste otkrili prelepe šablone.
Ogledala unutar kaleidoskopa reflektuju oblike unutar bubnja. Svako ogledalo ima svoju refleksiju stvarajući tako prelepe i višebojne dizajne i obrasce. Svaka kombinacija boja kao rezultat daje drugačije senke i boje.
Igračka je namenjena deci od 6+ godina i sadrži 127 delova.
Unutar kutije su: drveni delovi, elastične gumice, komponente od drveta ili plastike i ilustrovani priručnik za pravljenje.